torstai 31. joulukuuta 2015

ON VOLE VERS L'INCONNU

butterfly copy butterfly3 copy butterfly4 copy

Moikka taas! Musta tuntuu nopean muistikortin selaamisen jälkeen siltä, että kuvasin Dubaissa  kissoja ja muita turhia juttuja enemmän kuin niitä varsinaisia nähtävyyksiä... :--D Mun setä asuu tosi lähellä meren rantaa, ja melkeenpä heti ensimmäisenä päivänä lähettiin viereiselle rannalle. Olin niin innoissani jättisimpukoista ja niiden keräilystä, etten oikee kuvannu itse rantaa paljoankaan. Rannalta jatkettiin semmoseen puistoon, josta löyty valtavasti ihania kukkia ja suurin osa mun kissamalleista (niistä erikseen oma postaus :--D). Nää perhoskuvat on esim. otettu siinä kyseissä puistossa.

Parasta koko ulkomaanreissussa oli se, et se erosi paljon meidän aiemmista lomamatkoista. Nyt päästiin näkee toinen maa myös kansalaisen silmin. Käytiin esim. useamman kerran tavallisissa puistoissa ja piknikillä, mitä ehkä monet turistit eivät olisi tehneet. Oli kans kivaa, kun löydettiin sellasiin kauppakeskuksiin, joissa kävi suurimmaksi osaksi vaan paikallisia asukkaita ja senpä takia tuotteita ei oltu ylihinnoiteltu.

// En voi muuten uskoa, että on vierähtänyt taas yksi kokonainen vuosi ja mun blogikin täyttää ensi helmikuussa jo 4 vuotta !! Mulla ei oo mitään erikoisia suunnitelmia uudenvuodenaatolle, aattelin ehkä mennä vaan keskustaan kuvaamaan ilotulituksia. Mut hei, hyvää uutta vuotta teille lukijoille ! :--)

8 kommenttia

 1. Upeita nämä perhoskuvat! Hyvää uutta vuotta myös sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Ompa ihania kuvia, niin kesäisiä! <3 Hyvää uutta vuotta sullekin!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihania kuvia. Niin kesäisiä. :) Pakko liittyä lukijaksi!!

  VastaaPoista
 4. Kivan isoja kuvia ja hyvin onnistuneita!:)

  VastaaPoista