lauantai 26. joulukuuta 2015

LATEST DESTINATION: UAE

Heippa taas pitkästä aikaa! Ja jep, mussa pihisee vielä henki, jos sitä ihmettelitte. :---D Onkohan tässä hurahtanu joku 4 kuukautta...? Mut juu, tän blogitauon aikana on tapahtunut vaikka mitä jännää. Viimeaikaisempia ja isompia tapahtumia on ollut esim. mun matka Arabiemiirikuntiin. Päätin lähtee viime hetkellä mun siskon ja isän mukaan tapaamaan sukulaisia Arabiemiirikuntiin, jossa oltiin sitten  noin kaksi viikkoa. Oli kiva nähä jälleen mummia ja serkkuja niin monen vuoden jälkeen. Meijän tuuriks mun molempien vanhempien puolelta oli sukulaisia samaan aikaan vierailemassa Arabiemiirikunnissa. 

Tää matka oli mun toinen kerta kyseissä maassa, ja oli jännää päästä käymään sekä tutuissa että uusissa paikoissa. Viimeksi ei oltu ku Dubaissa, mut nyt päästiin jopa käymään kolmessa eri kaupungissa! Noi alapuolella olevat kuvat on otettu Abu Dhabissa, joka on siis Arabiemiirikuntien pääkaupunki. Matkaa varten vuokrattiin semmonen tosi iso jeeppi, ja voitte arvata, millasta nautintoo oli matkustaa kahden inisevän mukulan kanssa kahden tunnin ajan. Kaiken kukkuraks mun setä päätti työntää istuintaan reilusti taaksepäin matkan ajaks ja ku mä oon viel tosi pitkä, litistyin ihan kunnolla sinne autoon. :-):-):-) Epämukavista matkustusolosuhteista huolimatta Abu Dhabin näkeminen oli kyl sen arvosta. Tykkäsin tosi paljon kyseistä kaupungista ja siellä oli musta paljon hienompaa ku Dubaissa. Ehittiin sen yhen päivän aikana vierailee Emirates Palacessa, joka on 5 tähden hotelli ja ihan sen näkönenkin ja Sheikh Zayedin suurmoskeijassa (siitä erikseen oma postaus).

x copy1 3x copy 5x copy1 2x copy2 4x copy2

Ps. Näkyykö teillä nää kuvat tosi oranssisina? Hassua, ku mun läppärillä ne näyttää ihan normaalilta, mutta taas toisella koneella tosi ylivärittyneiltä.. :o

9 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Tulee ihan matkakuume näitä selaillessa...

  Minttu Viennetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos, itekki haluaisin mennä takasin tonne! :--D

   Poista
 2. Oh my ! Tonne on pakko joskus päästä!

  <3: Jasmin N | Little Things With Jassy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kovasti tonne matkustamista! :>

   Poista
 3. Upeita kuvia! Nyt alkoi tekemään mieli lähteä ulkomaille. :)

  http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida vielä yksi asia: sulla on hauska banneri! :D Huomasin sen vasta, kun scrollailin ylöspäin ja hiiri osui banneriin.

  VastaaPoista
 5. Wau mitä kuvia sulla! :o Tuli just kauhee matkakuume näitä katsellessa.. Liityin muuten bloggeriin sinulle lukijaksi! <3

  http://eellamaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, kiitos paljon !! <3 Itelläki on hirvee matkakuume ton ihanan loskan takia :--D

   Poista