maanantai 8. kesäkuuta 2015

SOMMARTIDER, HEJ, HEJ, SOMMARTIDER

green


Moikka taas :--) On jo kulunu yli viikko siitä, kun kesäloma alko, enkä mä vieläkään oikee käsitä sitä !! Oon ehtiny tässä jo käydä Linnanmäellä, olla kavereitten kaa ja (tietenkin) kattoo jakso toisensa perään eri tv-sarjoja, heheh... :--D Lähiaikoina ois suunnitelmissa käydä Tallinnassa ja Turussa, muttei olla näköjään menossa tänä kesänä minnekään kauemmas. Onneks nyt kesällä on paaaaljon enemmän aikaa kuvailla kaikkea ja muutenki tehä asioita, joita ei ehtiny tehä koulun takia. :--)

8 kommenttia

 1. Nätti kuva ja muistahhan kuvailla tooosi paljon! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Sulla on näköjään toi 70-300mm objektiivi, niin minkä merkkinen se on? Plussana voisitko suositella sitä sellaiselle, joka on n. 1.5v kuvannut 18-55mm obsulla ja kaipaa uusia kuvauskohteita, joita tuo pidempi obsu vois tuoda.

  Kuten edellinen kommentoija jo sanoi, nätti kuva! Millä objektiivilla oot sen mahtanut ottaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ! :--) Toi mun 70-300mm objektiivi on Tamronin ja en ite ainakaa käytä kyseistä objektiiviä kauheesti ku se sopii parhainten esim. lintubongailuun ja tällei. Kannattaa muuten just miettii ennen ku hankit mitään objektiivejä, et aiotko käyttää niitä sit usein. Musta sun kannattais mieluummin hankkii ehkä joku käytännöllisempi objektiivi ku toi 70-300mm. :--) Ja kiitos ja oon ottanu tän kuvan 50mm objektiivillä ! :--D

   Poista
 3. tosi kiva toi kuva ja kiitos nyt soi toi laulu pääs :'DD

  VastaaPoista